home PODRUŽNICE KoHOMA-a, RADIONICE Sastanak u Varaždinu

Sastanak u Varaždinu

Dragi moji Varaždinci!

Pozivam Vas na sastanak u petak 14.10. 2011. u restoran Garestin, Zagrebačka ulica, u 19,30 sati.

Teme: COM i preustroj HMP, vađenje krvi(sastanak s rukovoditeljem HZZO-a), izvještaj iz Trogira, izvještaj s UV-a Doma zdravlja, PDV…

Obzirom na važnost tema molim Vas da se odazovete sastanku!

U ponedjeljak je sjednica Savjeta za zdravlje s temom HMP i COM!!!!! Dakle, i nama je COM pred vratima!!!!

06.10.2011. održano je sjednica Upravnog vijeća Doma zdravlja.

Između ostalog bilo je riječi o budućem Zavodu za hitnu medicinu što je povezano s našim COM-ovima. Pokušala sam objasniti članovima kako naš dosadašnji rad preko tjedna (pokrivamo se međusobno) i dežuranje vikendom na punktu dežurstva zadovoljava sve potrebe naših pacijenata. Ovaj put s ravnateljem Doma zdravlja smo na istoj strani budući da za njega organiziranje COM-ova predstavlja veliki problem!

Naravno da sam oštro protestirala što su nam opet poslali „Opomene Kupcu“ u kojim nas terete za dug PDV-a,potkrijepila sam to i dopisom Minist. financija upućenog MZSS-u i presudom u korist naše kolegice Gordane iz Bjelovara. Pametnome dosta. PDV nismo dužni platiti!!!!

Na sjednici je pročitan i Prigovor naše kolegice Martine Jerbić Cecelja na odluke Skupštine koncesionara koja je održana 15.06.2011 u Županijskoj palači gdje smo izabrali svoje predstavnike u upravno i stručno vijeće Doma zdravlja.

O svemu više na sastanku u petak!

Pozdrav, Zrinka

Mob: 098 301178

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading