home RADIONICE EURODIET Vinkovci

EURODIET Vinkovci

Ljiljana Lulic-Karapetric: Dragi svi, predivan je osjećaj čitati komentare i utiske koje smo ostavili jedni na druge u kratkom i slatkom ponovnom zajedničkom druženju, ovaj puta u Vinkovcima. Razdraganost i zadovoljstvo ponijeli smo sa sobom u svakodnevnicu znajući da je ovaj način komuniciranja nešto posve novo, drugačiji i vredniji nego što je ikad bio.

Iz dana u dan pokazujemo da nismo zaboravili našu zakletvu, da nismo zaboravili onaj dio koji govori o nama- braći…..Biti dio ovakve promjene je neopisivo zadovoljsvo …..Osjećaj o kojem govorim je veliki Blagoslov

Hvala vam svima koji sudjelujete u našoj zajedničkoj promjeni….

Veliki pozdrav i hvala

Jadranka Ban: Dragi moji, baš je tako lijepo bilo kako je Mirjana napisala.Draga ekipa doputovala mini busom iz Zagreba, nas tridesetak u  dvorani..došli iz Županje, Osijeka,Vukovara, Đakova, Donjeg Miholjca, naravno Vinkovaca..Mario i ja došli u trenerkama, a ostali  ne..malo su me “sprdali”, ali nema veze,skužili su zašto sam to napravila kada je na kraju radionice došao mladi kineziolog..i  pokazao vježbe. Predavanje izvrsno,jasno,Ljilja tanja za petnaestak kila,Vjeka sa prekrasnom maramom oko ramena i bokova..Branko Popović sve to fotkao i nas i okolinu i vježbanje…aaaa..bilo je divno..jedva smo se razišli tijekom poslijepodneva.

Veliki pozdrav svima koji su bili i “neka bude krivo” onima koji su sinoć rekli da će ići, a nisu došli.

Mirjana Šantor: Vjerujem da je većina danas na +17 koliko je mjereno u Vinkovcima, okupano suncem, sjedilo vani i ispijalo kavicu!

Ali zato je jedna grupa Obiteljskih doktora, entuzijasta pod vodstvom i čvrstom rukom sjajne ekipe iz Zagreba, predvođena dr Ljiljanom Lulić Karapatić i dr Vjekoslave Amerl Šakić,te domaćina dr Maria Malnara u hotelu Vila Lenija imala čast i zadovoljstvo družiti se i zabavljati ni manje ni više na temu Debljina i www.euorodiet.com.

Dobrodošlica, potom kratko, jasno i odlično predavanje dr Vjeke o Debljini, ne da sam nešto naučila već se i dobro nasmijala, a smijeh je lijek a vjerujem da se i koja kalorija istopila. Potom iznenađenje,prefini dijetalni kolači,nisam baš sigurna da bi ja od njih smršavila ali kad isprobam javim.Onda osvježenje i vaganje naravno tko je htio,nikad me još nitko nije pitao kojim sportom se bavim…hhahaaaa….i da je moja kilaža na račun mišićne mase…..uvjeriše me da ne trebam na dijetu… A potom mladi kineziolog, dobra glazba i vježbe u ritmu….e to je tek bilo ne procjenjivo…..))) mislim danas smo zbilja sve dali za pacijente, sunčan dan, edukacija, dijetalna hrana(o tom kasnije) a onda uz to još i vježbanje!

Iskustvo dr Ljiljane i njezino topljenje kila naprosto me fasciniralo! Novo iskustvo i saznanje o Eurodietu i što sve možemo ponuditi svojim pacijentima, počevši od sebe. Te na kraju utješne nagrade za naše drage muške kolege, kolegice su bile sretne da ih je ova nagrada zaobišla.

A na kraju kao i obično šlag na tortu, a što drugo nego obilan i prefin ručak,kakav naravno samo možete u Slavoniji pojesti:-)))!

Zato,drugi puta, odvažite se i dođite,isplati se!

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading