home kongres, obavijesti, predavanja “Endokrinologija i dijabetes u obiteljskoj medicini”

“Endokrinologija i dijabetes u obiteljskoj medicini”

e-kongres-bannerPoštovane kolegice i kolege,

U organizaciji Kliničkog Zavoda „Mladen Sekso“ i Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU), od 25. travnja održava se Treći hrvatski E-kongres “Endokrinologija i dijabetes u obiteljskoj medicini”.

E-kongres je prvenstveno namijenjen liječnicima obiteljske medicine, no i liječnicima drugih specijalnosti koji imaju potrebu usavršiti svoje vještine u području endokrinologije i dijabetesa. Cilj E-kongresa je educirati liječnike obiteljske medicine kako liječiti bolesnika s šećernom bolesti te kada ga uputiti liječniku endokrinologu i dijabetologu. Također, cilj je i edukacija o najčešćim endokrinološkim bolestima s naglaskom na ulogu obiteljskog liječnika u zbrinjavanju ovih bolesnika.

Ovim putem pozivamo Vas na svečano otvorenje Kongresa 25. travnja 2014. u 9 sati u Velikoj sjedničkoj dvorani palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu, Zrinjski trg 11.

U suradnji s našim sponzorima osigurali smo besplatne kotizacije za sve koji nam se pridruže na svečanom otvaranju. Svečano otvaranje moći ćete pratiti i u „live streamingu“ na www.e-medikus.com /uživo.

U suradnji s organizatorom osigurali smo jedan dio besplatnih kotizacija za liječnike iz obiteljske medicine pa sve koji su zainteresirani za praćenje ovog online kongresa, a nisu u mogućnosti doći u HAZU na otvaranje neka nam se jave na info@dedal.hr

Radujemo se Vašem dolasku.

Pročelnik Kliničkog zavoda „Mladen Sekso“:

Prof. dr. sc. Milan Vrkljan

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading