home NOVOSTI, predavanja Stručni sastanci “Svakodnevni problemi iz pedijatrijske prakse”

Stručni sastanci “Svakodnevni problemi iz pedijatrijske prakse”

pediatricsPoštovane kolegice i kolege,

U današnje vrijeme stalnog napretka medicine i svakodnevno novih informacija za svakog liječnika izuzetno je važno trajno se educirati. Međutim dostupnost edukacije nije jednaka za sve. Posebno se to odnosi na „živu riječ“ koja kroz predavanja, prikaze bolesnika i posebno diskusiju može razjasniti mnoštvo nedoumica.

24. svibnja 2014. godine STRUČNI SASTANAK (Najava) – OB Karlovac – Klinika za pedijatriju, KBC Sestre milosrdnice

07. lipnja 2014. godine STRUČNI SASTANAK (Najava) – OB Zabok – Klinika za pedijatriju KBC Sestre milosrdnice

Stoga smo odlučili otići u sredine u kojima pedijatri koji brinu o djeci u okviru primarne i sekundarne zaštite imaju manje prilike educirati se sudjelujući na kongresima, tečajevima i stručnim sastancima. Teme koje smo odabrali problemi su iz svakodnevne prakse pedijatara iz primarne i bolničke službe, a predstavit ćemo ih kroz predavanja i prikaze bolesnika s nadom da će to otvoriti prostor za daljnji razgovor te možda i kratke prikaze i samih sudionika. Nadamo se da će nam se priključiti i liječnici obiteljske medicine koji pod svojom skrbi imaju djecu jer smatramo da bi to značajno doprinjelo obnovi i proširenju njihovog znanja iz područja pedijatrije.

U slučaju iskazanog interesa spremni smo sastanke s novim temama ponavljati na godišnjoj razini.

Sastanak je prijavljen Hrvatskoj liječničkoj komori kao stručni skup te će biti bodovan sa 7 bodova za slušače i 9 bodova za predavače. Za sudjelovanje nije predviđena kotizacija.

S poštovanjem,

doc.dr.sc. Gordana Stipančić, dr.med.

Vd Predstojnice Klinike za pedijatriju

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading