home NAJAVE, obavijesti, RADIONICE Poziv na Info dan Europske agencije za potrošače, hranu i zdravlje

Poziv na Info dan Europske agencije za potrošače, hranu i zdravlje

stampar-snz

Poštovani,

Pozivamo Vas na Info dan Europske agencije za potrošače, hranu i zdravlje koji će se održati 9. srpnja 2014. godine u Školi narodnog zdravlja “Andrija Štampar”, Rockefellerova 4, Zagreb, s početkom u 10:00 sati.

Dođite na Info dan i saznajte više o Trećim programima Zajednice, novim modelima sufinanciranja projekata i novim načinima prijave na projektne pozive. Treći programi su jedno od ključnih sredstava Europske komisije za uspješnu provedbu strategija EU u području zdravstva. Svrha Trećih programa je potpora zdravstvenim politikama i strateškim odrednicama država članica EU uz jačanje solidarnosti i prosperiteta u Uniji putem zaštite i promicanja zdravlja i sigurnosti ljudi te unapređivanjem javnog zdravstva, prvenstveno na poljima olakšanog i kvalitetnijeg pristupa zdravstvenoj skrbi, bolje zdravstvene legislative, izgradnje informacijskih zdravstvenih sustava i jačanja prekogranične medicinske suradnje između država članica EU.

Pozivnica CHAFEA Information Day – EN

Pozivnica CHAFEA Information Day – HR

Bit će nam zadovoljstvo da nam se pridružite na Info danu te Vas molimo da nam potvrdite Vaše sudjelovanje na email adresu vanja.pajic@hzjz.hr. Ljubazno Vas molimo da proslijedite ovaj poziv svim zainteresiranim kolegama. Agendu (na hrvatskom i engleskom jeziku) možete pronaći u privitku.

(Napomena: Sva predavanja bit će održana na engleskom jeziku.)

Veselimo se Vašem dolasku!

Vanja Pajić,

Nacionalna kontakt točka Europske agencije za potrošače, zdravlje i hranu (CHAFEA) za Treće programe Zajednice u području zdravlja

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading