home NOVOSTI, obavijesti, RADIONICE Najava tečaja: Moderne tehnologije u medicini neinvazivnog oblikovanja tijela

Najava tečaja: Moderne tehnologije u medicini neinvazivnog oblikovanja tijela

Tvrtka BTL i partneri organiziraju medicinski tečaj I. kategorije u Hotelu Hilton, Zagreb

u Zagrebu, 19. – 20. rujna 2014. godine pod nazivom

Neinvazivno oblikovanje tijela radiofrekvencijskom tehnologijom.

Tečaj je namjenjen liječnicima specijalistima dermatologije, ginekologije, estetske kirurgije i specijalistima za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu. Ovo je prvi je tečaj na našim prostorima koji će povezati i objediniti anatomske osobine, kliničke spoznaje i način primjene novih tehnologija u neinvazivnom oblikovanju tijela. Zbog toga su u predavanja uključene tehnike i indikacije iz dermatologije, ginekologije i fizikalne medicine. Osim polaznika iz Hrvatske, očekuju se polaznici iz okolnih zemalja u regiji (Bosna i Hercegovina, Slovenija, Srbija).

Poveznica na prijavu je http://www.exilis-hrvatska.com/radiofrekvencija-workshop-2014/

Tečaj je bodovan od strane Hrvatske liječničke komore prema pravilniku HLK
Broj polaznika je ograničen pa stoga ljubazno molimo da nam se obratite na vrijeme kako bi mogli rezervirati Vaše mjesto.

Polaznici ovog tečaja dobit će EU certifikate za rad na EXILIS tehnologiji.

exilis-treatment

 

Izjave naših partnera:

——————————————————————————————-

Blaženka Nekić, dr. med. spec. fizikalne medicine i rehablitacije

Zašto su neinvazivni tretmani postali jako popularni?
http://www.exilis-hrvatska.com/funkcionalna-ljepota/

U potrazi za mladenačkim izgledom i težnji da uspore tragove vremena na licu i tijelu žene su oduvijek, a danas sve česće i muškarci spremni prihvatiti različite savjete i i postupke kao sto su invazivni i neinvazivne metode uljepšavanja. Medicinski invazivne metode uljepsavanja su u domeni kirurgije i imaju široko područje primjene u području ljepote. Razvoj znanosti i moderna tehnologija uvode različite medicinski neinvazivne postupke iz područja fizikalne medicine u svrhu liječenja i uljepšavanja. Medicinski neinvazivni tretmani uljepšavanja su prihvatljiviji radi ugode. Nemaju nuspojava niti komplikacija, provode se bez anestezije i nije potrebno vrijeme oporavka nakon tretmana. Radi se o tretmanima sa sigurnim i mjerljivim dokazima učinkovitosti ukoliko se rade pod kontrolom liječnika.

ZZJZ “Dr. Andrija Štampar”
http://stampar.hr/lgs.axd?t=16&id=7374

U Zavodu za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” u Centru za preventivnu medicinu, u sklopu programa zdravog mršavljenja, počeli smo s pružanjem usluge neinvazivnog liječenja pretilosti (debljine) uređajem EXILIS Elite. Svako smanjenje tjelesne težine poboljšava zdravstveno stanje, a svaki izgubljeni kilogram produljuje 3 mjeseca života! EXILIS Elite tvrtke BTL najbrži je i najsnažniji medicinski uređaj za neinvazivno i bezbolno uklanjanje masnih naslaga i oblikovanje tijela. Princip djelovanja je u strogo kontroliranoj simultanoj emisiji monopolarne radiofrekvencije, disperznog ultrazvuka i modula za hlađenje, kojim se osigurava djelovanje na željenoj dubini tkiva. Jedna od značajki koja izdvaja Exilis od drugih uređaja je činjenica da sustav posjeduje Energy Flow Control koji osigurava maksimalan učinak na tkivo koje se tretira osiguravajući pri tome ugodan tretman i pacijentovu sigurnost. Rezultati tretmana su dugotrajni ukoliko se provodi pravilna i uravnotežena prehrana i tjelesna aktivnost primjerena dobi i zdravstvenom stanju.

Doc. dr. sc. Ivan Fistonić, prim.dr.med.

Što je Protégé Intima”
http://www.exilis-hrvatska.com/neinvazivna-korekcija-labija/

Protégé Intima jedinstvenim načinom emisije energije prekida lance postojećeg starog kolagena skraćujuci ga te stimulira reakciju stanica fibroblasta koji stvaranju nova kolagenska vlakana. Zahvaljujući jedinstvenom sigurnosnom profilu, tretman je izuzetno siguran i ugodan. EXILIS Elite je predviđen za rad na osjetljivim područjima i upravo zbog tehnološki naprednog sustava moguće je ostvariti potpunu kontrolu sigurnosti i kvalitete. Od 2010. godine EXILIS tehnologija predstavlja sam vrh neinvazivne korekcije kože i potkožnog tkiva te svake godine osvaja prve nagrade u klasi “Best skin tightening device” na kongresima i svjetskim konferencijama za korektivnu medicinu.

——————————————————————————————-
Više o tečaju, tehnologiji i načinu prijave na: http://www.exilis-hrvatska.com/
——————————————————————————————-
Voditelj tečaja:

prim. dr. sc. Krešimir Kostović, spec. dermatologije i venerologije
Klinika za dermatovenerologiju , KBC Zagreb

Tajnica tečaja:

Zvjezdana Nasić, mag. croat.
PR odjel BTL Hrvatska

Vrijeme održavanja:
19 i 20. rujna 2014. godine

Mjesto održavanja:
DoubleTree by Hilton Hotel
Ulica grada Vukovara 269A, 10000 Zagreb

Broj polaznika:
30 liječnika

Kotizacija tečaja:
1.900,00 kn + PDV

Kontakt email:
ured@btl.hr

BTL d.o.o. medicinska oprema
Gortanova 32
10000 Zagreb
www.btl.hr www.exilis.com

Tel: +385 1 2911 052 – GSM: +385.91.3768.252

Ljubazno molimo da u kontakt obrazac upišete svoje podatke (Ime i prezime, titulu, instituciju gdje radite i OIB) kako bi Vas mogli na vrijeme evidentirati i rezervirati Vaše mjesto na tečaju.

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading