home RADIONICE Medicinski tečaj: Neinvazivno oblikovanje tijela

Medicinski tečaj: Neinvazivno oblikovanje tijela

Tvrtka BTL i partneri
organizira medicinski tečaj I. kategorije u Hotelu Hilton, Zagreb
u Zagrebu, 19. – 20. rujna 2014. godine
Neinvazivno oblikovanje tijela radiofrekvencijskom tehnologijom

program-hilton-banner

Tečaj je namjenjen liječnicima specijalistima dermatologije, ginekologije, estetske kirurgije, specijalistima za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu i liječnicima obiteljske medicine. Ovo je prvi je tečaj na našim prostorima koji će povezati i objediniti anatomske osobine, kliničke spoznaje i način primjene novih tehnologija u neinvazivnom oblikovanju tijela. Zbog toga su u predavanja uključene tehnike i indikacije iz dermatologije, ginekologije i fizikalne medicine. Osim polaznika iz Hrvatske, očekuju se polaznici iz okolnih zemalja u regiji (Bosna i Hercegovina, Slovenija, Srbija).

Informacije i prijava na ured@btl.hr ili na broj telefona 01/2911-052.

  tecaj-RF2014-prednja-stranica Raspored tečaja u Hiltonu, 2014

Visoke tehnologije u svijetu estetike su uobičajena praksa u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj. Pojmovi poput laser, radiofrekvencija, kriotretmani pojavljuju se svugdje u medijima i putem ponude/potražnje navedeni tretmani postali su dostupni široj populaciji, a procedure se danas obavljaju u velikom broju medicinskih i ne-medicinskih ustanova.

Ponuda ne-invazivnih metoda danas je jedno od najbrže rastućih tržišta zbog nekoliko elemenata:

⇒ Niski troškovi ulaganja
⇒ Niski troškovi operatera
⇒ Prihvatljiva cijena tretmana
⇒ Skraćen period oporavka pacijenta

Takve procedure su prihvatljive i vrlo zahvalne i sa strane operatera i sa strane klijenta. Potrebno je naglasiti da su neinvazivne metode itetkako zahtjevne i utječu na svakodnevnu funkciju jer iziskuju određeni protokol i prilagodbu životnih navika tijekom trajanja procesa.

Europska regulativa je vrlo određena oko rada na takvim tehnologijama i zahtjeva medicinsko praćenje klijenta tijekom i nakon tretmana te je liječnik neizostavan čimbenik u procesu oblikovanja tijela. Republika Hrvatska ide u smjeru da su liječnici sudionici tog procesa, direktno ili indirektno kako bi klijent bio zadovoljan i njegovo/njezino zdravlje sačuvano.

Radiofrekvencijska/visokofrekventna tehnologija je uobičajena praksa koja se koristi u ne-invazivnim estetskim zahvatima. Prihvat klijenta, uzimanje u obzir sve okolnosti (indikacije i kontraindikacije), praćenje, adminstracija i kontrola učinka tretmana smatra se medicinskim postupkom i liječnik je veliki čimbenik u cijeloj shemi zdravlja i ljepote.

Voditelj tečaja:
prim. dr. sc. Krešimir Kostović, spec. dermatologije i venerologije
Klinika za dermatovenerologiju , KBC Zagreb

Tajnica tečaja:
Zvjezdana Nasić, mag. croat.
PR odjel BTL Hrvatska

Vrijeme održavanja:
19 i 20. rujna 2014. godine
logo_brand_DT

Mjesto održavanja:
DoubleTree by Hilton Hotel
Ulica grada Vukovara 269A, 10000 Zagreb

Broj polaznika:
30 liječnika

Kotizacija tečaja:
1.900,00 kn + PDV

Ljubazno molimo da u kontakt obrazac upišete svoje podatke (Ime i prezime, titulu, instituciju gdje radite i OIB) kako bi Vas mogli na vrijeme evidentirati i rezervirati Vaše mjesto na tečaju.

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading