home RADIONICE Bolnica Sv. Katarina: Poziv na stručni sastanak

Bolnica Sv. Katarina: Poziv na stručni sastanak

Poštovane kolege!

sv.katarinaPozivamo Vas da se pridružite stručnom sastanku kojeg organiziramo u subotu 13.09.2014. g. s početkom u 10:00 sati u našoj bolnici. Želja nam je da kroz ovaj stručni skup upoznate našu ustanovu koja na jednom mjestu osigurava SVE: od vrhunske dijagnostike, najboljeg terapijskooperacijskog liječenja do individulane rehabilitacije. Zajedno s Vama, kroz stručna predavanja i raspravu, odgovorit ćemo na ključna klinička pitanja i pomoći Vam u rješavanju niza dilema u Vašem svakodnevnom radu sa pacijentima.

Program stručnog sastanka: Sv. Katarina: Stručni skup 13. 09. 2014

U obilasku bolnice sami ćete se moći uvjeriti u funkcionioranje našeg koncepta rada zbog kojeg smo i postali članica grupe The Leading Hospitals of the World. Kroz inovativnu koncepciju, interaktivna predavanja i niz ugodnih iznenađenja koja Vam pripremamo u predivnom zagorskom okruženju, pozivamo Vas da s nama provedete tu subotu.

Nadamo se da ćete u našoj inicijativi pronaći zanimljivo područje za razvijanje zajedničke suradnje jer ovaj Vam stručni sastanak garantira ne samo puno novih stručnih spoznaja nego i ugodno druženje prepuno različitih iznenađenja zbog kojih nećete požaliti što ste nam se pridružili.

Prijevoz za sve sudionike skupa organizira Specijalna bolnica Sv. Katarina.
KOTIZACIJE NEMA /skup se boduje sukladno pravilniku HLK
PRIJAVE do ponedjeljka 08.09.2014. g.: Rosana Svetić Čišić, dipl.ms.

Tel: +385(0)49/ 207872; mob: 0912445542;
e-mail: rosana.cisic@svkatarina.hr

Veselimo se zajedničkom druženju!

S poštovanjem,

Nevenka Kovač dr.med., mag.spec.oec.
Ravnateljica

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading