home obavijesti, Simpozij Pharmex2014 – obavijest

Pharmex2014 – obavijest

pharmex

Poštovani,

Pozivamo Vas da sudjelujete na jedinstvenom događaju, Izložbi za promociju medicine i zdravlja – PharmEX, koja na jednom mjestu okuplja liječnike, ljekarnike, pacijente, farmaceutsku industriju, proizvođače medicinske opreme kao i sve druge tvrtke s proizvodima i uslugama za očuvanje zdravlja. Izložba će se organizirati u Zagrebu 12-14. studenog 2014. u Hotelu Antunović.

pharmex-programUz organizacijske partnere – Koordinaciju hrvatske obiteljske medicine – KoHOM i Večernji list d.o.o – redakcija stručnog magazina za lijekove i medicinske proizvode Pharmabiz, izdavača Business Media Croatia d.o.o.organizira ovu izložbu koja po svojem konceptu čini kvalitetnu platformu za promociju suvremenih dostignuća u medicini te promociju zdravlja kao osobnog prioriteta svakog čovjeka.

PharmEX će koncepcijski objediniti: izložbu farmaceutskih proizvoda, medicinske opreme i ostalih proizvoda za očuvanje zdravlja, izniman konferencijski program, okrugle stolove stručnjaka s udrugama pacijenata, tematske radionice o prevenciji bolesti, očuvanju zdravlja i samoliječenju te brojne prezentacije.

Izložba je podijeljena na dvije razine; prva razina namijenjena je isključivo zdravstvenim radnicima, dok je druga razina namijenjena i otvorena svim posjetiteljima (građanstvu). Obzirom da je cilj izložbe promocija medicine i zdravlja, ulaznica na izložbu biti će besplatna.

Posebno želimo istaknuti konferencijski program koji će biti sadržajan i aktualan, prožet brojnim interesantnim temama. Uz stručno usmjerenje prema medicini temeljenoj na dokazima kroz dijaloge stručnjaka o terapijskim algoritmima za pojedine dijagnoze, ističemo i teme učinkovitosti zdravstvenog sustava, farmakoekonomiku, klinička ispitivanja, aktualnosti u ljekarništvu te brojne druge. Sadržajan i bogat program biti će organiziran u dva dana uz kvalitetan raspored plenarnih i izdvojenih tematskih predavanja.

U segmentu izložbe koja je otvorena za građanstvo biti će organizirane tematske radionice o prevenciji bolesti, očuvanju zdravlja i samoliječenju, promociji zdravih prehrambenih navika kao i ostalim aktivnostima neophodnim za zdrav život.

Vjerujemo da smo potaknuli Vaš interes za sudjelovanjem, te da ćete svojim dolaskom doprinijeti širim spoznajama profesionalca u zdravstvu, potaknuti građane da aktivno utječu na svoje zdravlje, ili oboje.

Dobro nam došli, PharmEX će zasigurno ispuniti Vaša očekivanja!

Za organizacijski odbor:

Ines Balint dr.med. KoHOM

Nenad Žunec Pharmabiz

Mario Vrgoč Večernji list

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading