home kongres 2015, NAJAVE, obavijesti 6. kongres KoHOM-a

6. kongres KoHOM-a

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,

osobita nam je čast pozivati Vas da nam se u terminu od 15-18. travnja 2015. godine pridružite šestom po redu kongresu KoHOM-a koji će se održati u Dubrovniku. Također je važno napomenuti kako će u istom terminu Hrvatska i Dubrovnik biti domaćin 13.WONCA konferencije svjetske ruralne medicine te će se navedeni prestižni kongresi obiteljske medicine po prvi puta održati zajedno.

kongres dubrovnik

To je pokazatelj dugogodišnje suradnje Hrvatske i Svjetske zajednice obiteljskih liječnika koja kroz svoju upornost i stručnost nastoji djelovati na definiciju primarne zdravstvene arhitekture i svojim pristupom svim zainteresiranim omogućiti najviše standarde trajne medicinske izobrazbe. Glavne teme ovogodišnjeg KoHOM-ovog kongresa su gastroenterologija i hiperlipidemija sa velikim brojem radionica kao i interaktivnih predavanja.

Pozivamo Vas na skupštinu KoHOM-a 17. travnja 2015. godine

Osim bogatog znanstvenog dijela, za Vas smo pripremili i raznoliki društveni program, koji Vas neće ostaviti ravnodušnim. Uvjereni smo se da će i 6. nacionalni kongres zajedno sa svjetskim konferencijom ruralne medicine biti poticajan u kontinuiranom razvoju hrvatske obiteljske medicine, te da će Dubrovnik biti idealno okruženje za naš znanstveni i stručni program, kao i za međusobna druženja i društvene događaje.

Iskreno se veselimo druženju s Vama!

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading