home kongres 2015, NAJAVE, obavijesti Doktor2Doktor – kongres 2015.

Doktor2Doktor – kongres 2015.

wonca-rural

Drage kolegice i kolege,

Kao što ste upoznati, ove godine se istovremeno održavaju dva kongresa kojima je KoHOM organizator u Dubrovniku od 15.04.2015. do 19.04.2015.: 6. Kongres KoHOM-a i 13. WONCA World Rural Health Conference.

Kolegice i kolege koji nam dolaze iz cijelog svijeta izrazile su želju za obilazak ordinacija obiteljske medicine u Hrvatskoj. Stoga je Organizacijski odbor kongresa je odlučio izaći u susret svim zainteresiranim kolegama i kolegicama iz cijelog svijeta mogućnost da jedan dan provedu u našim ordinacijama i da se upoznaju sa radom liječnika obiteljske medicine u Hrvatskoj. A da bi to mogli ostvariti, potrebna nam je vaša pomoć.

Stoga molimo sve zainteresirane kolegice i kolege koji bi mogli biti domaćini samo jedan dan u svojoj ordinaciji da se prijave na mail dijana.rs1@gmail.com i omoguće stranim kolegama uvid u našu svakodnevicu.

Vjerujemo da će i domaćini i gosti od ovakvog susreta imati koristi i da ćemo svi koji se u to uključimo naučiti nešto novo.

Jedina obaveza kolega koji se prijave za pokazivanje svojih ordinacija je da ugostite stranog gosta u svoje radno vrijeme u ordinaciji. Nikakve druge obaveze prema njima nemate.

Radujemo se našem zajedničkom druženju s kolegama iz cijelog svijeta i vidimo se svi u Dubrovniku.

Za organizacijski odbor,
Dijana Ramić Severinac

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading