home NOVOSTI, Simpozij Pozivnica: Simpozij palijative u Zadru

Pozivnica: Simpozij palijative u Zadru

Poštovane i drage kolegice i kolege,
dragi prijatelji palijative!

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na Simpozij

Specifičnosti palijativne skrbi u Dalmaciji: priobalju, zaleđu i otocima
i
Svečanost obilježavanja 60. godišnjice osnutka Psihijatrijske bolnice Ugljan

koji će se održati 16. i 17. listopada 2015.
u Velikoj dvorani Sveučilišnog kampusa u Zadru.

Preuzmite pozivnicu: Druga obavijest

palijativa-zadar

Želja nam je na simpoziju okupiti hrvatske stručnjake za palijativnu skrb, kako bismo prikazali rezultate dosadašnjeg rada, iskustva dobre prakse. Cilj nam je definirati i probleme i različitosti s obzirom na geografska i kulturološka obilježja i pronaći mogućnosti da u svakom dijelu Lijepe naše, na kopnu, na moru, na otoku, iznađemo mogućnosti organizirati specifičnu palijativnu skrb za određeno geografsko područje.

Želimo se i međusobno upoznati, družiti i postati grupa entuzijasta humanista, ljudi dobre volje, pokretači budućih akcija vezanih za razvoj palijativne skrbi.

[box]Dajući drugima – dajete sebi!
Zato – poklonite znanje, vrijeme, pohvalu, osmijeh, zagrljaj, ljubav.[/box]

Grad Zadar jedno je od najljepših mjesta Jadranske obale, koje uz prirodne ljepote obiluje i nizom kulturnih znamenitosti. Nadamo se da će vam boravak u Zadru i naše druženje biti ugodno i stručno korisno.

Simpozij je namijenjen liječnicima obiteljske/opće medicine, specijalistima, liječnicima dentalne medicine, medicinskim sestrama domova zdravlja i bolnica, ustanovama za zdravstvenu njegu, psiholozima, socijalnim radnicima, socijalnim pedagozima, profesorima rehabilitatorima, logopedima, domovima za starije i nemoćne, domovima za psihički bolesne osobe, duhovnicima i udrugama civilnog društva.

Važno nam je aktivno sudjelovanje svih sudionika kroz prikaze vlastitih iskustava, u plenarnim izlaganjima i poster prezentacijama.

S poštovanjem

Vlasta Vučevac, dr. med.

predsjednica HDPM/HLZ

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading