home NOVOSTI, Simpozij Poslijediplomski tečaj I. kategorije Westin

Poslijediplomski tečaj I. kategorije Westin

Poštovane kolegice i kolege,

priopcenje-kohom-iconU Zagrebu, u hotelu Westin, 1. i 2. travnja 2016. godine organiziramo poslijediplomski tečaj prve kategorije pod naslovom „Dijagnostika i liječenje poremećaja mokrenja u primarnoj zdravstvenoj zaštiti“. Tečaj je poglavito namijenjen kolegama specijalistima obiteljske medicine i doktorima obiteljske medicine, ali i ginekolozima, urolozima, fizijatrima, fizioterapeutima i ostalim srodnim i zainteresiranim strukama. Sveobuhvatnost tema osigurali smo sudjelovanjem predavača, mahom sveučilišnih nastavnika, koji dolaze iz raznih područja prevencije, dijagnostike, liječenja i rehabilitacije poremećaja mokrenja.

Inkontinencija u žena i muškaraca počesto je nedovoljno apostrofirana u kontaktu pacijent-liječnik, a troškovi kasnog liječenja visoki su uz manju uspješnost. Vjerujemo da će nova saznanja i prezentacija novih, mahom neinvazivnih tehnika unaprijediti znanje, dijagnostiku i prevenciju inkontinencije kao vrlo značajnog javno-zdravstvenog problema.

Obzirom da se radi o tečaju prve kategorije nominiranom pri Hrvatskoj liječničkoj komori, očekujemo veliki broj sudionika, intenzivnu raspravu i konstruktivne zaključke .

Dobrodošli ste, uz srdačan pozdrav,

doc.dr.sc. Ranko Stevanović , prim.dr.med.
v.d. ravnatelja Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo

program simpozij

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading