Sve za nju

Obavještavamo Vas da će udruga SVE za NJU kao i prethodnih godina organizirati obilježavanje Dana narcisa 24. ožujka 2018. godine u Parku Zrinjevac od 10 do 14 sati javnozdravstvenom akcijom radnog naziva “Budimo zajedno”. Dan narcisa ima važnu ulogu u osvješćivanju javnosti o načinima i važnosti ranog otkrivanja raka dojke.

U Parku Zrinjevac biti će organizirani edukativni štandovi, predstavljen rad Centra za psihološku pomoć te će oko Parka biti organizirana simbolička staza kojom će u znak podrške oboljelim ženama moći prošetati i protrčati posjetitelji. Na sudjelovanje su pozvane oboljele, njihove obitelji, ali i drugi građani te medicinski i drugi djelatnici koji sudjeluju u liječenju i skrbi za oboljele. Također, građanima koji žele simboličnom donacijom podržati rad
Udruge, će biti osigurani narcisi koji su simbol prevencije raka dojke. Promotivni štandovi bit će organizirani na način da svaka zainteresirana osoba može odmah dobiti osnovne informacije putem edukativnih knjižica o raku dojke i letaka o samopregledu. Komunicirat će se važnost ranog otkrivanja i podrške oboljelim ženama.

KoHOM se sa zadovoljstvom pridružuje promoviranjem i podrškom akciji. Svim svojim članovima, simpatizerima i ljudima dobre volje, zajedno s Udrugom SVE za NJU upućujemo poziv da podrže akciju, dođu u Park Zrinjevac.

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading