home RADIONICE Poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I kategorije: Osnove gastroenterološke endoskopije

Poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I kategorije: Osnove gastroenterološke endoskopije

Poštovane kolegice i kolege,

iznimno nam je zadovoljstvo pozvati vas na tečaj pod nazivom Osnove gastroenterološke endoskopije koji će se održati 28.09.2019. u organizaciji Zavoda za gastroenterologiju i hepatologiju „KB Sveti Duh“ i Hrvatskog gastroenterološkog društva.

Cilj nam je prikazati bolesti jednjaka, želuca i dvanaesnika iz kuta gastroenterologa-endoskopičara. Težište će biti na
endoskopskoj dijagnostici određenih patoloških stanja navedenih organa uz što više endoskopskih slika kako bi se polaznicima što bolje približilo prepoznavanje patološkoh stanja navedenih organskih sustava. U kratkim crtama će biti prikazana etiologija i terapija vezana za navedenu temu.

Tečaj je organiziran za specijalizante gastroenterologije, gastroenterologe, liječnike obiteljske medicine kao i sve ostale zainteresirane za ovu problematiku. Želja nam je da u suradnji s liječnicima obiteljske medicine, u međusobnoj diskusiji, pokušamo unaprijediti suradnju i što racionalniji pristup ovom području gastroenterologije.

Program tečaja 

Srdačan pozdrav,

voditelji tečaja:
Prof. dr.sc. Marinko Marušić i doc. dr.sc. Željka Belošić Halle

 

One thought on “Poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I kategorije: Osnove gastroenterološke endoskopije

Comments are closed.

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading