home PODRUŽNICE KoHOMA-a, RADIONICE Tečaj BLS i AED u organizaciji Istarske podružnice

Tečaj BLS i AED u organizaciji Istarske podružnice

Dragi moji,

Završena je i 2. radionica BLS i AED u organizaciji Istarske podružnice KoHOM-a. Kao sudionik ove druge radionice, pridružujem se odličnim utiscima o kojima su nam pričali sudionici prve radionice.

Tome svjedoče i evaluacijske liste , i prve i druge radionice, u kojima su sudionici ocijenili najvišom ocjenom kompletan sadržaj:značaj tema, uporabljivost iznesenih informacija u praksi, iskoristivost uvježbanih vještina , organizaciju stručnog sastanka i sveukupno mišljenje o stručnom sastanku.

Svaki polaznik radionice je uz hand-outs-e , dobio i plastificirani postupnik ERC-a ( Hvala Sanji G.) Planira se obnavljanje znanja i vještina već za 6 mjeseci kada će nam se na radionicama BLS-a pridružiti i naše medicinske sestre.

Zahvaljujemo kolegici Gordani Antić-Šego instruktoru ITLS-a i EPLS-a što se dazvala pozivu KoHOM-a i prihvatila vođenje radionice. Zahvaljujemo ravnateljici IDZ dr A. Počekaj na omogućavanju održavanja radionica u prostorima DZ.

Dogovoren je termin slijedeće radionice: “Izvanbolnički pristup akutnom koronarnom sindromu i anafilaksiji“: 18-12-2010.

Za ovu radionicu predviđamo 20-tak sudionika. Molim zainteresirane da se jave čim prije jer se grupa vrlo brzo popunjava.  Planiramo pozvati i kardiologe sa ciljem daljnjeg poboljšanja suradnje sa našim konzilijarcima.

Također će skup biti prijavljen HLK.

Lp M

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading