home RADIONICE RADIONICA: KoHOM i HLK u suradnji s Basler osiguranjem

RADIONICA: KoHOM i HLK u suradnji s Basler osiguranjem

Drage kolegice i kolege,

Zadovoljstvo i čast mi je pozvati Vas na prvu zajedničku radionicu KoHOM-a i HLK-a u suradnji sa Basler osiguranjem Zagreb koja će se održati u Zaboku, u Dvorcu Gjalski u subotu 11.12.2010.

Službena pozivnica na radionicu

Radionica će se baviti pravnom problematikom koju svakodnevno susrećemo u našim ordinacijama, a naši predavači iz Hrvatske liječničke komore i Županijskog suda će se potruditi dati što više praktičnih savjeta i odgovora na sve naše nedoumice i pitanja koja imamo.

Imat ćete mogućnost direktno pitati tajnicu HLK-a o svemu što Vas zabrinjava u svakodnevnom radu, čuti kako se možemo zaštiti u slučaju sporova sa pacijentima. Također će biti predstavljena mogućnost dodatnog prihodovanja ordinacija preko Basler osiguranja, kao i mogućnost investiranja u naše ordinacije uz malo ulaganja.

U privitku je program radionice sa svim podacima. Kotizacije nema, ručak je osiguran za sve sudionike, a materijale će svi sudionici dobiti na samoj radionici.

Prijave za radionicu molim slati na mail: dijana.rs1@gmail.com

Iako se radionica održava u Zagorju, nadamo se da će se pozivu odazvati i kolege iz Zagreba, Zagrebačke i okolnih županija obzirom na dobru povezanost Zaboka sa ostalim dijelovima sjevera.

Srdačan pozdrav,

Dijana Ramić Severinac, dr. med. spec. obit. med.