home RADIONICE Radionica ČAKOVEC – upute

Radionica ČAKOVEC – upute

Molim kolegice iz Varaždinske županije da proslijede poziv na adrese liječnika obiteljske medicine na njihovom terenu, jer ja imam samo nekoliko adresa. Ovaj dopunjeni poziv je i važniji za liječnike varaždinskog područja, jer pokazuje gdje se Scheierova zgrada nalazi i gdje se može parkirati. mapa-kohom

Preporučio bih parkiralište u središtu Čakovca, upravo u Ulici Matice hrvatske, jer je ne samo najbliže mjestu održavanja radionice, nego se plaća na rampi a ne automatom, pa parkiranje nije vremenski ograničeno (a cijena je ionako svugdje jednaka). Na žalost, sva besplatna parkirališta su prilično udaljena od ove lokacije.

Ukoliko dolazite starom cestom iz Varaždina preko Nedelišća, najbolje je na rotoru na izlazu iz Nedelišća produžiti ravno do hotela Park, gdje se na rotoru treba skrenuti desno, a zatim (kako je na karti na pozivu pokazano) skrenuti na prvom križanju lijevo, i opet na semaforu lijevo.

Ukoliko se dolazi autoputom ili iz pravca Preloga (npr iz Ludbrega) na prvom semaforu na početku čakovečke obilaznice preporučujem skrenuti desno, prijeći preko željezničke pruge na brklji, te nastaviti do rotora (također vidljivo na karti u privitku) gdje se skreće lijevo do semafora, a tamo se u Ulicu Matice hrvatske skreće desno.

Ulica je slijepa, jer prelazi u pješačku zonu, a na tom mjestu se lijevo nalazi veliko spomenuto parkiralište. Scheierova zgrada je u neposrednoj blizini (vidljiva na slici), posljednja kuća na desnoj strani prije glavnog trga.

Ponovo molim da se odlučite za dolazak (i javite mi), dolazi 8 predavača i novinarka Liječničkih novina, da se ne bi dogodilo da predavača bude više od slušatelja.

Srdačni pozdrav

Zrinko Karlović

(u slučaju želje za dodatnim informacijama, ili ako se izgubite – 099-8453-620)