home kongres 2013, NAJAVE 4. kongres KoHOM-a

4. kongres KoHOM-a

banner-kongres

Poštovane kolegice i kolege,

Mada je prošlo manje od pola godine od prošlog kongresa, u našim profesionalnim životima dogodilo se mnogo događaja od onih pozitivnih (dobivanje Svjetske ruralne konferencije), do onih vrlo neugodnih (afera Hipokrat) te onih za koje još ne znamo kako će djelovati na nas i naše suradnike (novi način obračuna našeg rada od strane HZZO-a).

Nakon tri izuzetno organizirana i uspješna kongresa koji su organizirali Vjeka i Mario, hvala im još jednom, ovu vrlo zahtjevnu zadaću preuzela sam zajedno s Ines Balint, članovima IO i organizacijskim odborom Marijem Malnarom, Dianom Kralj, Slavicom Vrtarić, Vjekoslavom Amerl Šakić, Sonjom Barać, Ines Zelić Baričević, Aleksandrom Ljubotinom, Miroslavom Hanževačkim, Dijanom Ramić Severinac i Renatom Pavlov.

Službena stranica 4. kongresa KoHOM-a u Šibeniku 10.-13.listopada 2013. godine

Teme ovog kongresa su fizikalna medicina, mentalno zdravlje i dijabetes. Osim ovih tema, pokušat ćemo obraditi i teme vezane za organizaciju našeg rada a i ugostiti naše mlade kolege iz inozemstva.

Novost ovog kongresa će biti zbornik radova te poster sekcija. Stoga vas molimo da se ne ustručavate pokazati rezultate vašeg dugogodišnjeg rada. U slučaju bilo kakvih problema nudimo vam pomoć, od savjeta do odabira ideje za pisanje rada, u izradi i tiskanju postera.

Naravno, nismo zaboravili ni na društveni život, koji će nam zahvaljujući osoblju Solarisa biti bogat i zabavan. Mislili smo i na vaše partnere, djecu, prijatelje, dovedite ih…

Čekamo vas 10-13. listopada u hotelima naselja Solaris.

S poštovanjem,

Dr. Tanja Pekez Pavliško, dr.med. spec. obiteljske medicine

Dr. Ines Balint, dr.med. spec. obiteljske medicine, predsjednica KoHOM-a.

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading