home NOVOSTI Komentari

Komentari

Milan Ćudić:

Kada bi nakon svega što smo do sada učinili čak i izostao neposredni i očekivani rezultat – vrijedilo bi !!! Nama do jučer potpuno razdvojenim liječnicima ,zatrpanim svojim poslom i godinama nagomilavanim problemima u našim malim ugovornim ordinacijama – još uvijek bi ostala ova Udruga koju smo sami iznjedrili iz potrebe da se okupimo, razmjenimo naša iskustva i stavove, te konačno stanemo u zaštitu naše struke i to ne samo formalno. KoHOM se u ovih 6 mj. porođajnih muka,uspona, posrtanja i podizanja, nametnuo kao nezaobilazni, neposredni i legitimni predstavnih obiteljske medicine! Jedina je strukovna udruga kojoj ne pripadam samo po obvezi , ili po članarini, a za sve velike rezultate potrebna je upornost, dosljednost i vrijeme.

Josipa Rodić:

Pa nismo valjda mislisli da će naše jedno NE biti dovoljno? Nakon desetljeća našeg nepostojanja ( kad smo vidjeli liječnika obit . med. na TV… mislim prije ” knjige postanka “, tj. formiranja KoHOM-a? E pa onda?… Zasučimo rukave i složno naprijed….

Vjekoslava Amerl Šakić:

Sretna sam da kreće naš forum i nadam se da će biti AKTIVAN, AKTUALAN, pomalo AGRESIVAN i nadasve NAŠ! Dragi prijatelji, nikad nismo bili bolje povezani i bez obzira na razlike svi težimo istome: očuvanje i digniteta a i same struke. Ponosna sam što se nalazim u društvu tako pametnih i marljivih ljudi. I sve vas volim. Mene svi poznaju po slovima. I dokazujem da KoHOM nije stvar samo mladih – pišem velikim slovima da i oni s kraćim rukama mogu pročitati.

Vaša Vjeka

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading