home NAJAVE, NOVOSTI KoHOM – Natječaj za donaciju uredskog namještaja za ordinacije 03-2012

KoHOM – Natječaj za donaciju uredskog namještaja za ordinacije 03-2012

Poštovani kolegice i kolege, članovi, simpatizeri, obiteljski liječnici i naše medicinske sestre i tehničari, dragi pacijenti.

Zahvaljujući dobrim ljudima Koordinacija hrvatske obiteljske medicine dobila je određenu količinu uredskog namještaja starog od 1 do 2 godine. Namještaj je očuvan u odličnom stanju, daleko bolji od onog u brojnim ordinacijama koji se danas koristi.

Odlučili smo isti namještaj pokloniti našim obiteljskim liječnicima u čiju djelatnost Republika Hrvatska i zdravstvena vlast sistematski ne ulaže već više od 20 godina. Unatoč takvoj nebrizi zdravstvenih vlasti, mi imamo odlične zdravstvene rezultate, broj dnevno obrađenih pacijenata u ordinacijama nam je u prosjeku dva do tri puta veći od europskog prosjeka i nikada nismo zaboravili da živimo s našim pacijentima i njihovim obiteljima i da s njima dijelimo sve Scile i Haridbe ovog našeg zdravstva.

KoHOM natječaj – PDF

KoHOM natječaj – MS Word

(odaberite desnim klikom miša i odaberite opciju Save as…)

Vjerujemo da će onim timovima koji ga dobiju omogućiti rad u mirnijoj i ljepšoj atmosferi, smanjiti troškove za opremanje ordinacija, a našim pacijentima da će doprinjeti osjećaju da su došli na mjesto gdje se mogu dobro osjećati i podijeliti svoje brige sa svojim obiteljskim liječnicima.

Predmet natječaja je niže popisan katalog sa fotografijama. Natječaj će se odvijati u dva dijela. Predmet prvog dijela je dio namještaja uskladišten na lokaciji Kaptol centar, Zagreb. Drugi dio natječaja će nastupiti nakon prvog objavom na našim web stranicama. Zahtjevi i zamolbe iz prvog dijela ne prenose se na drugi, pa će biti potrebno zamolbu ponoviti.

Natječaj počinje 14. ožujka, 2012.g. i traje 9 dana.

Razredbeni postupak će se provesti u jednom danu po završetku natječaja.

Odgovorne osobe za razredbeni postupak su:

1. dr. Ljiljana Ćenan, član Nadzornog odbora KoHOMa (ljiljana.cenan X gmail.com),

2. dr. Leonardo Bressan, tajnik KoHOMa (kohomtajnik X yahoo.com),

3. dr. Mario Malnar, predsjednik KoHOMa (mario.malnar1 X gmail.com)

(u naslovu email adrese – X je oznaka za @)

——————————————————————–

Natječajna dokumentacija

Izjava “A” – MS Word   (Izjava “A”.pdf)

Dokument “A” – MS Word  (Dokument “A”.pdf)

(odaberite desnim klikom miša i odaberite opciju Save as…)

——————————————————————–

Tijekom natječaja i do 1 dan po završetku, sudionike natječaja komisija može kontaktirati  radi pojašnjenja i dopune podataka.

Natječajnu dokumentaciju i ponude/zamolbe dostavljaju se isključivo u obliku elektronske pošte. Svaki drugi oblik dostavljanja ponuda se neće razmatrati. Email adresa za dostavu natječajne dokumentacije jest:

kohom.natjecaj@gmail.com

Pogledajte dokumentaciju u cijelosti

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading