home NOVOSTI, PODRUŽNICE KoHOMA-a Svjetski dan obiteljskih doktora

Svjetski dan obiteljskih doktora

Drage kolegice i kolege,

Službeno priopćenje Dr Alfred W T Loh

19.05.2011. je dan WONCE tj. dan obiteljskih doktora okupljenih u toj organizaciji (udruzi). Obzirom da je KOHOM član WONCE i da njegovi članovi aktivno sudjeluju u njezinim pojedinim grupama, red je da i liječnici obiteljske medicine u RH obilježe taj dan.

Ovim putem vas KoHOM poziva da zajedno sa svojim obiteljima dođete (naravno tko želi) u nedjelju 15.05. na naš izlet.

U 11 sati bi se našli ispred Muzeja Krapinskog pračovjeka u Krapini i obišli bi zajedno muzej. Nakon toga bi otišli na igru, ruženje i ručak u Klet Kozjak u Sv.Križ Začretje. Klet se nalazi neposredno iznad outleta Roses. Djeca bi tamo imala veliki prostor za igranje, a odrasli za zajedničko druženje. Hrana je domaća i odlična ( provjereno), u ponudi su i domaći sokovi koje ja uvijek svima toplo preporučam, kao i njihovo vino.

Napominjem samo da KoHOM nije u mogućnosti snositi troškove ovoga druženja i izleta, što znači da si svatko od nas sam plaća i karte za muzej ( ja ću dogovoriti grupni popust), te ručak.

Naša ideja je da se zajedno opustimo i družimo u neformalnoj, prvenstveno obitleljskoj atmosferi i sasvim drugačijem okruženju od onoga na našim radionicama i kongresima. Ipak smo mi prvenstveno obiteljski liječnici i vezani smo za svoje obitelji i njihovu potporu i razumijevanje.

Također vas sve molim koji planirate doći, da mi se javite mailom ili na mobitel najkasnije do 12.05.2011. do 20 sati zbog ručka.

Lijep pozdrav svima uz želju da se vidimo na izetu.

P.S. Mislim da će kolege iz PGŽ-a i Istre organizirati slična druženja. Ali sve ćete vidjeti na listi.

LP; Dijana Ramić Severinac

mobitel: 098/800441

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading