home NAJAVE, RADIONICE 3. kongres KoHOM-a

3. kongres KoHOM-a

Pozdrav svim obiteljskim doktoricama i doktorima!
Još je samo mjesec dana do veselog druženja uz obilje sadržaja za sve nas, obiteljske liječnike Hrvatske. Uskoro konačni stručni program i popis zabavnih sadržaja. Vidimo se uskoro u Bolu,

Mario Malnar, predsjednik KoHOMa.

Službena stranica kongresa KoHOM 2012

Već 3. godinu za redom KoHOM organizira kongres “obiteljskih liječnika za obiteljske liječnike”.

Ove godine predvidjeli smo kasniji termin održavanja kongresa, početkom listopada, kako ne bismo kolidirali s drugim velikim skupovima obiteljskih liječnika. Izabrali smo, umjesto Zagreba, Bol na Braču, jer smo željeli napraviti odmak od prva dva kongresa i nastaviti našu praksu dovođenja predavača i događanja u sve sredine gdje rade naši kolege, obiteljski liječnici. Kongres je pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja RH.

Kao i do sada teme su raznolike, za svačiji ukus ponešto, no temeljna odrednica koje se držimo i dalje je u novostima u dijagnostici i liječenju naših bolesnika, u usvajanju praktičnih znanja i vještina, u dizanju samopouzdanja obiteljskih liječnika. Predviđena su predavanja, radionice, okrugli stolovi, skupština udruge, a očekujemo gostovanja i predavača i sudionika iz drugih zemalja.

Osim bogatog znanstvenog dijela, pripremili smo Vam i raznoliki društveni dio, koji ćemo za sada ostaviti kao iznenađenje. Ovim putem Vas želimo pozvati na sudjelovanje u druženju, radu i učenju i da dokažete da je obiteljski liječnik pun znanja i vještina koje svi mogu i moraju prepoznati i što nam je najvažnije – poštivati.

S poštovanjem,

prim. Vjekoslava Amerl Šakić, dr.med.spec. školske i obiteljske medicine, članica IO KoHOM-a

Mario Malnar, dr.med. specijalizant obiteljske medicine, predsjednik KoHOM-a.

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading