home NOVOSTI, RADIONICE Tečaj trajne edukacije KB Dubrava

Tečaj trajne edukacije KB Dubrava

Tečaj trajne edukacije: NEMELANOMSKI TUMORI KOŽE GLAVE I VRATA

KB Dubrava, 23. studeni 2012. godine

Poštovani kolege,

nemelanomski kožni tumori predstavljaju najčešće neoplastične bolesti kože glave i vrata. Pravovremena dijagnostika, poznavanje patohistoloških značajki i kliničkog tijeka te razumijevanje uloge pojedinih postupaka liječenja ključni su za uspješno liječenje.

Zbog toga je cilj našeg tečaja upoznati polaznike s najnovijim spoznajama pri postavljanju dijagnoze, suvremenom kliničkom i patohistološkom diferencijacijom te s mogućnostima kirurškog i onkološkog liječenja od jednostavnih pa do najsloženijih slučajeva.

Interdisciplinarni pristup u kojem su udružena iskustva i saznanja dermatologa, maksilofacijalnih kirurga i patologa omogućit će polaznicima sustavno sagledavanje rješavanja problema nemelanomskih kožnih tumora glave i vrata. Tečaj je namijenjen specijalistima i specijalizantima dermatoloških, onkoloških i kirurških struka koje su uključene u liječenje bolesti glave i vrata, ali i liječnicima obiteljske medicine koji žele nešto više saznati o ovim čestim bolestima. Svi polaznici pozvani su na sudjelovanje u konstruktivnoj raspravi uz prikaze vlastitih iskustava. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom radu na tečaju!

Opširnija pozivnica:

 

 

Voditelji tečaja:

Prof. dr. sc. Mirna Šitum, dr. med.,

specijalist dermatologije i venerologije, uži specijalist dermatološke onkologije, predstojnica Klinike za kožne i spolne bolesti KBC-a “Sestre milosrdnice”, redovita profesorica i pročelnica Katedre za dermatovenerologiju Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, predsjednica Hrvatskog dermatovenerološkog društva HLZ-a

Prof. dr. sc. Vedran Uglešić, dr. med.,

specijalist maksilofacijalne kirurgije, uži specijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata, predstojnik Klinike za kirurgiju lica, čeljusti i usta KB-a „Dubrava“, redoviti profesor i pročelnik Katedre za maksilofacijalnu kirurgiju Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Mjesto: Velika predavaonica KB-a Dubrava, Avenija Gojka Šuška 6, Zagreb

Vrijeme: petak, 23. studenoga 2012. g.

Informacije:

Gospođa Marija Juras

Klinika za kirurgiju lica, čeljusti i usta KB-a Dubrava, Avenija Gojka Šuška 6, Zagreb

tel.: 01/2903-431 / faks: 01/2864-250 e-mail: mjuras@kbd.hr

Kotizacija:

– specijalisti 500,00 kn;

– specijalizanti 300,00 kn.

Studentima i umirovljenim liječnicima kotizacija se ne naplaćuje.

Uplata kotizacije na žiro račun

Kliničke bolnice Dubrava, broj računa:

2340009-1100037776, obavezno poziv na broj: 3431, ili pri registraciji. Kotizacija uključuje sudjelovanje na tečaju i ručak.

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading