home SPECIJALIZACIJA Tečaj za mentore za specijalizaciju iz obiteljske medicine

Tečaj za mentore za specijalizaciju iz obiteljske medicine

Poziv za prijavu Poziv za tecaj za mentore 2014.

Poštovane kolegice i kolege,

Neizmjerno nam je drago izvijestiti Vas da će se Tečaj za mentore za specijalizaciju iz obiteljske medicine u organizaciji Katedre za obiteljsku medicinu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Društva nastavnika opće obiteljske medicine održati na Školi narodnog zdravlja Andrija Štampar, Rockefellerova 4, Zagreb – 4. i 5. travnja 2014. godine s početkom u 15 sati.

Uvjeti za prijavu uključuju 5 godina specijalističkog iskustva, ispunjavanje uvjeta za mentorsku ambulantu navedene u Pravilniku o specijalističkom usvaršavanju doktora medicine iz obiteljske medicine u kojem je prikazan i program specijalizacije (NN129-11), preporuke dvojice mentora od kojih jedan mora biti u znanstveno-nastavnom zvanju (docent ili profesor) te zamolbu sa kratkim životopisom (obrazac za nastavnike) i obrazloženje zašto polaznik želi postati mentor te što očekuje od mentorstva.

Dokumente za prijavu koji uključuju presliku Uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu, preporuke dvojice glavnih mentora od kojih je jedan u znanstveno-nastavnom zvanju te zamolbu s kratkim životopisom (obrazac za nastavnike) i obrazloženje polaznika zašto želi postati mentor potrebno je dostaviti poštom na adresu:

Dr. sc. Venija Cerovečki
Medicinski fakultet, ŠNZ Andrija Štampar, Katedra za obiteljsku medicinu
Rockefellerova 4, Zagreb
S naznakom : Prijava za Tečaj za mentore

Tečaj za mentore bodovan je sukladno Pravilniku Hrvatske liječničke komore.

Kotizacija za Tečaj za mentore iznosi 200,00kn i potrebno ju je uplatiti na žiro-račun DNOOM

HR6523600001101572813 kod Zagrebačke banke,

s naznakom Tečaj za mentore 2014.

Prijave se primaju do 15. ožujka 2014. godine.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite tajnici DNOOM na e-mail adresu venija.cerovecki@mef.hr ili telefon 01/4590 159.

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading