home kongres 2014, NAJAVE, obavijesti Poziv na izbornu skupštinu

Poziv na izbornu skupštinu

kohom-kongres-2014

Drage kolegice i kolege

Radujemo se ponovnom susretu na 5. Kongresu KoHOM-a u Šibeniku koji nam je i ove godine, obzirom na brojnost sudionika, izvrsna prilika da međusobno izmijenimo znanja, iskustva, mišljenja i stavove.

Tijekom Kongresa će se održati skupština KoHOM-a (subota 24.5.2014 u 17,00). Kao što znate ova skupština je prema našem Statutu izborna te Vas sve pozivamo da skupštini prisustvujete u što većem broju.

Podsjećamo da pravo glasa na skupštini imaju svi članovi koji su podmirili članarinu u cijelosti do 1.5.2014.godine.

Detaljno izviješće o dosadašnjem radu IO-a bit će prezentirano na skupštini. Kao i do sada očekujemo kandidature za vodstvo udruge. Dosadašnji IO će predložiti listu kandidata kao i strategiju budućeg rada i djelovanja.

Borba za dostojanstvo struke je i dalje naš prioritet. Osim upornosti i pregovaranja sa zdravstvenom administracijom u okviru mogućega, podizanje razine našeg znanja i profesionalnost, jedino je jamstvo izjednačavanja obiteljske medicine sa ostalim čimbenicima zdravstvenog sustava u pravima ali i vrednovanjima.

Različiti stavovi i mišljenja o strategiji djelovanja KoHOM-a, kritike i prijedlozi uvijek su dobro došli i upravo oni daju snagu udruzi.

Stoga pozivam sve članove KoHOM-a da se u što većem broju odazovu pozivu na skupštinu kako bi dobili pravu informaciju o radu udruge i kako bi se demokratskim putem izabralo novo vodstvo.

Veselim se dolasku sviju i glasovanju članstva koje će zasigurno pridonijeti da KoHOM i ubuduće bude bolji i jači.

Dnevni red Skupštine KoHOM-a 24.svibnja.2014.g.

1. Izbor radnog predsjedništva
2. Imenovanje izborne komisije
3. Izvješće predsjednice o radu
4. Izvješće tajnice o radu
5. Izvješće NO-a
6. Izvješće MV-a
7. Izbori za tijela Udruge ( predsjenik/ca, IO,NO,MV )
8. Razno

IO KoHOM-a

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading