home kongres 2014, NAJAVE Finalni program 5. kongresa KoHOM-a

Finalni program 5. kongresa KoHOM-a

kongres-2014-banner

Poštovane kolege i kolegice, dame i gospodo, prijatelji,

Dobro došli na V. kongres KoHOM-a! Želimo Vam iskrenu dobrodošlicu, stjecanje novih znanja i vještina uz naravno dobru zabavu. Kongres se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Predsjednika Republike, čiji će izaslanik, prof. dr. Izet Aganović pozdraviti kongres tijekom svečanog otvaranja.

Na svečanom otvaranju govor će održati i dr. John Wynn Jones, predsjednik Radne skupine za ruralnu medicinu WONCA World i naš veliki prijatelj. A da ne bismo zaboravili što se događalo prethodnih 5 godina pobrinut će se mali tim (Vjeka, Mario, Zrinko, Ines i Tanja).

Ove godine kongres je posvećen temama: bolesti dišnih puteva, liječenje hipertenzije te maloj školi pedijatrije. Na kongresu će kao i svake godine biti niz radionica, na nekima od njih ograničen je broj polaznika stoga Vas molimo da odmah nakon registracije proučite program i prijavite se na radionice koje su za Vas od najvećeg interesa.

Ove smo godine obogatili društveni dio kongresa. Još jednom: dobro proučite program! (kliknite na poveznicu i preuzmite dokument)

Pripremili smo nagradnu igru za sudionike kongresa. Samo oni sudionici koji budu na izvlačenju moći će preuzeti zanimljive nagrade. U subotu dodjeljujemo nagrade najboljem izložbenom prostoru naših sponzora, koje ćete Vi odabrati svojim glasovanjem. Stoga vas molimo da do subote u 12 sati ispunite listiće, zaokružite svog favorita (po Vama najbolji izložbeni prostor) i listiće ubacite u odgovarajuće kutije. I izlagače i glasače očekuju lijepe nagrade.

I ovo nije sve! Bit će i iznenađenja…

Srdačan pozdrav.

dr. Tanja Pekez Pavliško 
dr. med. spec. obiteljske medicine
 
 
dr. Ines Balint 
dr. med. spec. obiteljske medicine,
predsjednica KoHOM-a

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading