home NAJAVE, obavijesti, reagiranja PRESS: “Zašto želite otjerati liječnike?”

PRESS: “Zašto želite otjerati liječnike?”

vazna-obavijest-head

U Zagrebu, dana 14.07.2014

Predmet: Konferencija za medije na temu stanja u primarnoj zdravstvenoj zaštiti u županiji Vukovarsko –srijemskoj – “Zašto želite otjerati liječnike?”

Poštovani,

Pozivamo Vas na konferenciju za novinare koja će se odrźati dana 15.07. 2014 u 8:30 sati ispred zgrade Županijske skupštine (Glagoljaška 27, Vinkovci) u caffe baru Press. Konferenciju će održati predstavnici liječnika obiteljske, dentalne medicine, ginekologa i pedijatara iz primarne zdravstvene zaštite naše županije.

Poziv za medije-14.7.14 press konferencija Vu-sri zupanija oko koncesija

Na konferenciji ćemo upozoriti na nepravilnosti u radu županije vezanih uz trošenje namjenskih sredstava za zdravstvo, na nemoguće uvjete poslovanja koji se postavljaju pred nas te iznijeti svoje mišljenje o samoj županiji i njenoj »maćehinskoj« ulozi u funkcioniranju primarne zdravstvene zaštite.

Prisiljeni smo izići u javnost s podacima o trošenju sredstava namjenjenih zdravstvenoj zaštiti u neke druge svrhe, jer su do sada sve naše molbe za sastancima i rješavanjem nastalih problema župan i pročelnica za zdravstvo kontinuirano ignorirali.

Za rješenje dijela novonastale situacije poslali smo prijedlog Županijskoj Skupštini naše županije koja zasjeda 15.7.2014.

U slučaju neuspješnog dijaloga doktori medicine i doktori dentalne medicine PZZ-a Vukovarskosrijemske županije bit će, nažalost, prisiljeni prestati raditi na način koji je do sada garantirao neposrednu i brzu te nadasve učinkovitu zdravstvenu zaštitu našim građanima.

Srdačan pozdrav,

Andrej Ljahnicky
Administrativni tajnik KoHOM-a
Email: kohom.ured@gmail.com
mobitel: +385 91 2525 745

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading