home NOVOSTI, obavijesti On line izdanja MSD priručnika i aplikacija Lista lijekova HZZO-a u digitalnom obliku

On line izdanja MSD priručnika i aplikacija Lista lijekova HZZO-a u digitalnom obliku

unnamed

Nakon uspješnog projekta „MSD priručnik za svakog liječnika praktičara“ provedenog u suradnji s Hrvatskom liječničkom komorom, MSD pod pokroviteljstvom Hrvatskog liječničkog zbora predstavlja nove projekte na području edukacije i informiranja.
S velikim zadovoljstvom obavještavamo Vas o dostupnosti:

MSD medicinski priručnici uživaju povjerenje liječnika kao izvor pouzdanih informacija o bolestima i njihovu liječenju. Priručnici su prevedeni na 18 jezika, a Hrvatska je najmanja zemlja na svijetu koja ima prevedene priručnike na materinji jezik, i jedina zemlja, osim Sjedinjenih Američkih Država, u kojoj su sva tri izdanja dostupna online.

Preuzimanjem besplatne aplikacije za smartphone – Lista lijekova HZZO-a u mogućnosti ste pretraživati sve lijekove koji se nalaze na Listi Lijekova HZZO-a i to prema nekoliko kriterija: zaštićenom imenu, nezaštićenom imenu, proizvođaču i farmakoterapijskoj skupini. Aplikacija također omogućava uvid u cijenu lijeka i razinu doplate ako se lijek nalazi na dopunskoj listi, i ima poveznicu na odobreni Sažetak opisa svojstava lijeka sa stranica Agencije za lijekove i medicinske proizvode.

Pripremu online izdanja MSD priručnika i aplikacije za smartphone pripremila je tvrtka Placebo, a oba projekta ostvarena su pod pokroviteljstvom Hrvatskog liječničkog zbora.

Online priručnicima i uputama za preuzimanje smartphone aplikacije možete izravno pristupiti klikom na poveznice – slike:

msd1 msd2

Vjerujemo da ćete otkriti prednosti novih načina pristupa informacijama i edukativnim materijalima te tako olakšati svoj svakodnevni rad.

Ako imate pitanja u vezi s tehničkom podrškom, molimo Vas da pošaljete upit na msdhrvatska@merck.com
Srdačan pozdrav,

Vaš MSD.

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading