home kongres 2016, NOVOSTI Obavijesti o 7. kongresu KoHOM

Obavijesti o 7. kongresu KoHOM

Drage kolegice i kolege, mladi liječnici…..

Vjerujem da ste upoznati da se od 19.05.2016. do 22.05.2016. godine u Turističkom naselju Solaris održava sedmi po redu kongres KoHOMa. S ponosom možemo reći da su naši kongresi najposjećeniji kongresi obiteljske medicine u Republici Hrvatskoj. Teme ovogodišnjeg kongresa su: Organizacija skrbi za kronične bolesnike; najčešći psihički poremećaji u ordinaciji obiteljske medicine i slobodne teme.

Ove godine smo promijenili koncept kongresa i osim pozvanih predavača pozivamo i sve mlade liječnike koji rade u obiteljskoj medicini i koji žive obiteljsku medicinu da prijave sažetke i postanu aktivni sudionici kongresa. Deset najboljih sažetaka po izboru Znanstvenog odbora biti će odabrani za usmeno izlaganje, a ostali prihvaćeni sažetci biti će u obliku postera.

Također, prva tri najbolja rada biti će nagrađena. Prva nagrada je besplatna kotizacija i smještaj na idućem kongresu KoHOMa 2017-te godine. Druga nagrada je besplatni tečaj za radionicu u organizaciji KoHOM-a, a treća nagrada je knjiga koja će biti dobra pomoć u svakodnevnom radu u ordinaciji.

Sažetci se šalju elektroničkim putem na e-mail: info@conventuscredo.hr i prijave su otvorene do 15.03.2016., a Znanstveni odbor će autore elektroničkim putem obavijestiti o prihvaćanju radova ( ili odbijanju ) do 01.04.2016. Upute o pisanju sažetaka i prijavama možete pronaći na službenoj stranici kongresa: http://kohom2016.conventuscredo.hr/ Uz opasku da ja rok za prijavu sažetaka produžen do 15.03.2016. Ovom prilikom vas sve pozivam da se prijavite, a u slučaju nejasnoća ili pomoći oko pisanja radova ili ideja za radove, slobodno se obratite direktno meni na moj e-mail: dijana.rs1@gmail.com

Napominjemo da će i na kongresu biti zanimljivih tema za specijalizante obiteljske medicine, kao i mogućnost upoznavanja sa radom Vasco da Gamma Movmenta i EQuiPa jer će biti organizirana posjeta stranih specijalizanata našim ordinacijama i samom kongresu, te će biti organizirana i radionica EQuiPa za voditelje peer grupa (sa certifikatom WONCE). Na taj način ćete dobiti direktan uvid kako obiteljska medicina i mladi liječnici funkcioniraju u zemljama Europske unije.

Veselimo se skorom zajedničkom učenju i druženju u opuštenoj atmosferi Solarisa,

Ines Balint i Dijana Ramić Severinac

Discover more from KoHOM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading