home NOVOSTI Hrvatsko društvo za kliničku prehranu: R-MAPP simpozij

Hrvatsko društvo za kliničku prehranu: R-MAPP simpozij

R-MAPP simpozij Hrvatskog društva za kliničku prehranu će biti prikazan 01.prosinca 2020. na ovogodišnjem virtualnom godišnjem sastanku.

Pozivnicu za R-MAPP simpozij preuzmite ODVJE.

Simpozij će imati zanimljivu formu: nakon uvodnog teorijskog dijela u kojem će prof. Krznarić i prof. Vranešić Bender prezentirati R-MAPP publikaciju, protokol i aplikaciju, slijedi diskusija u kojoj su sudjelovali liječnici obiteljske medicine, dr. Popović, dr. Potočki Rukavina i dr. Vinter. Prezentirat će svoja prva iskustva korištenja R-MAPP aplikacije i poručiti svojim kolegama zašto implementirati R-MAPP alat u svoju svakodnevnu praksu.

U sklopu pozivnice nalazi se i link za registraciju na Virtualni tjedan kliničke prehrane koji počinje 30.11. Registracija i sudjelovanje su za sve sudionike pokriveni od strane sponzora. Svim registriranim sudionicima će 01.12. oko 12 h na mail stići podsjetnik na simpozij i linkom za pristup. Sudionici će simpozij moći pogledati u bilo koje vrijeme nakon što im pristigne mail, do kraja dana. Isto vrijedi i za ostala predavanja u sklopu programa Virtualnog tjedna kliničke prehrane.