home NOVOSTI, RADIONICE POKLON predavanje: Poslovna komunikacija

POKLON predavanje: Poslovna komunikacija

makal1

Menadžment u zdravstvu

Menadžment u njegovom pravom smislu riječi, upravljanje i vođenje, zauzima svoju poziciju u svim segmentima naših života, a najviše u njegovom poslovnom dijelu. Tako se susrećemo sa situacijama u kojima moramo biti dobri financijski menadžeri, znati upravljati ljudskim resursima, znati dobro prodati svoju ideju ili potrebu, znati dobro voditi pregovore… I tako svaki dan, iz dana u dan.

Mnogo puta nakon nekog važnog razgovora shvatimo tek po završetku istog da smo zaboravili nešto reći, da moždamakal2 nešto nismo dovoljno naglasili ili možda krivo reagirali… “Ah zašto nisam…!?” Osjećate li možda kako Vam konci klize iz ruku dok pokušavate prodrijeti do neodgovornih pacijenata… dok pokušavate objasniti kako i zašto nešto treba ili ne, a unaprijed znate da je uzalud… Koliko puta Vas je na kraju radnog dana dočekala papirologija i opet još jedno izvješće koje se hitno mora poslati, a u glavi Vam odzvanjaju zvuci onih barem pedeset pacijenata koji su nepotrebno došli na pregled? DA!?

Čitajte onda dalje!

Tvrtka MAKAL organizira izobrazbu i trajnu edukaciju Vas i Vašeg medicinskog osoblja, kao i treninge za nekoliko timova u obliku seminara. Pripremljene su teme seminara i radionica s praktičnim vježbama vezanim za stvarne situacije prilagođene Vašim zahtjevima.

makal3Unaprijeđivanjem vlastitih sposobnosti i učenjem potrebnih menadžerskih vještina kroz praktične primjere moguće je na brz i jednostavan način usvojiti znanja i razviti vještine. Njihovom se uporabom postižu izvrsniji rezultati: kvalitetnije, više, jeftinije, brže, lakše, jednostavnije, sustavnije, …, a što je bitno…. to su vještine koje se moraju učiti, nema prirodno talentiranih, i ne uče se u tradicionalnom sustavu obrazovanja.

Vaše je vrijeme predragocjeno da bi se trošilo na lutanje u potrazi načina nalaženja pravog rješenja za točno određene situacije.

Posjetite radionice KoHOM-a i 2. kongres KoHOM-a na kojima možete usvojiti nova znanja i vještine.

Vaš MAKAL tim

www.makal.hr

makal4