home NOVOSTI KAMP ZA OSOBNI RAST I RAZVOJ, HEALING ARTS

KAMP ZA OSOBNI RAST I RAZVOJ, HEALING ARTS

KAMP ZA OSOBNI RAST I RAZVOJ, HEALING ARTS

PRVA GODINA IZOBRAZBE ZA SHIATSU-PRAKTIČARA

30.10. do 6.11.2022.

Vimal akademija,

Put kroz selo 3c, 44317, Moslavačka Slatina, Hrvatska

 

Trogodišnji program baziran je na učenju Prashantamove škole O. D. H. A.

Ovo je škola za svakoga tko želi naučiti više o sebi, naučiti kako živjeti svjesnije, opuštenije i sretnije i kako poboljšati te sačuvati svoje psihofizičko i duhovno zdravlje.

Ovo je škola i za one koji žele naučiti kako pomoći drugima, a onima koji već pomažu ljudima ova edukacija može donijeti novi, holistički pristup životu i radu.

 

„Vi ćete prvi imati koristi od onog što naučite u Divine Healingu (Božanskom ozdravljivanju). Potom ćete se, prirodno, naći u situacijama u kojima će dugi ljudi tražiti od vas pomoć, vodstvo i tretman. Ovo je škola za svakoga tko želi naučiti meditirati, živjeti zdrav život bez stresa i izraziti svoju kreativnost u svakom aspektu života.“

Prashantam

 

Temeljni principi/stupovi naše škole: pokret, dodir/shiatsu, meditacija, nourishment/hrana, kreativnost, prevencija i otpuštanje stresa

U prvoj godini izobrazbe za shiatsu-praktičara počinjemo s fizičkim tijelom. Učimo i vježbamo drevnu tehniku shiatsu, pritisak prstom, kojom kreiramo stanje relaksacije, uspostavljamo prirodan protok i pravilnu raspodjelu vitalne energije u tijelu i time tijelu vraćamo sposobnost samoozdravljenja.

Naučit ćemo vježbati Divine Healing Exercises (vježbe s disanjem), plesat ćemo i kuhati, vrtlariti i šetati kroz prekrasnu prirodu Moslavačkog gorja.

Prakticirajući razne tehnike meditacije, razvit ćemo svjesnost koja će se očitovati u kvaliteti našeg svakodnevnog života i našeg Divine Healinga.

Nourishment uključuje zdravu prehranu jednako kao i prijateljstvo među studentima, smijeh, zagrljaje. Upoznat ćemo osnove tradicionalne medicine i holistički prisup zdravlju.

Ova škola trenira healere – one koji ozdravljuju sebe i druge.

Jer tek kad ozdravimo sebe možemo pomoći i drugima. “The Healer is the Healed.”

Po završetku kampa, polaže se pismeni i praktični ispit, nakon čega je polaznik osposobljen za shiatsu-masažu cijelog tijela.

Zbog svega navedenog, ovaj kamp preporučujemo svima koji žele raditi s ljudima ili već rade te žele unaprijediti svoj rad i naučiti nove tehnike ozdravljivanja (fizio-terapeuti, liječnici, defektolozi, psiholozi, osteopati, aromaterapeuti, svi koji se bave raznim tehnikama masaže i healinga, voditelji team-buildinga).

 

Vimal akademija –  Akademija za razvoj ljudskih potencijala (www.vimal.hr), smjestila se u srcu Moslavačke gore u Moslavačkoj Slatini, Popovača, svega 50 km istočno od Zagreba.To je mjesto gdje gost postaje domaćin i aktivno sudjeluje u svim dnevnim poslovima: od kuhanja mediteranske i vegetarijanske hrane do čišćenja blagovaonice, prekrasne dvorane za meditaciju i višekrevetnih soba.

Cijena osmodnevnog kampa je 5.825,00 kn(350 € + 430 €) i uključuje smještaj i tri vegetarijanska obroka dnevno.

 

Kontakt za prijave zainteresiranih polaznika:

099 653 22 72, magdalena.nardelli@gmail.com

Predsjednica: dr. med. Ljiljana Lulić Karapetrić, 098 301 812, ljiljana.lulic.karapetric@gmail.com

  • Ustanova Holistika – Centar cjeloživotnog učenja, Zagreb, www.vimal.hr, 098 279 509, 097 7013 930